Over ons

Het bedrijf werd opgericht door Wolfgang Dillbaum – Alexius in 2002 met het doel van het leveren van top-kwaliteit onderdelen tegen een eerlijke prijs.  Het bedrijf begon met PMA onderdelen geproduceerd door McFarlane en Norcross Eagle Fuel Cells .

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat het absoluut noodzakelijk is om onderdelen snel en aan goede prijzen te leveren! Onze moedermaatschappij heeft meer dan 50.000 onderdelen in voorraad, dankzij dat kunnen we snel reageren als het nodig is. Bezorgd om onze klanten tevreden te stellen proberen we een snelle en hoogwaardige service te bieden!

aps | onderdeel van uw vliegtuig.

aps | luchtvaartonderdelenservice – staat voor meer dan alleen de snelle levering van vliegtuigonderdelen in de luchtvaart. Onze motivatie is om onze klanten competente en betrouwbare ondersteuning en advies te bieden over alle vereisten voor reserveonderdelen – van inkoop, opslag tot reparatie en vervanging van vliegtuigonderdelen. Snel en gekwalificeerd. Over de gehele levenscyclus van uw vliegtuig.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden